Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea, a vorbit luni despre referendumul eșuat. Aceasta consideră că este un eșec pentru toată societatea, nu numai pentru PSD și că partidul trebuie să facă o analiză, pentru a determina cauza prezenței slabe la referendum.

Stănescu a negat informațiile potrivit cărora primarii PSD în țară au vrut să se răzbune pe Liviu Dragnea.

„Mă așteptam ca mulți cetățeni să spună da. Trebuie să facem o analiză pentru prezenta scăzută, să vedem care e cauza. Trebuie să facem o analiză. E un eșec pentru toată societatea, nu numai pentru PSD.
nu pot să răspundă dacă Dragnea ar trebui să își asume acest eșec
Despre faptul că s-au răzbunat primarii? nu , nu este o răzbunare, oamenii au refuzat să vină la vot.”

Și liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a făcut o scurtă declarație despre referendum. Acesta susține că nu e nevoie de o analiză în PSD, deoarece partidul nu s-a implicat în acest referendum.

„Nu e un eșec pentru PSD. Ca lideri PSD sau eu cel puțin, am declarat că voi vota pentru că respect familia și respect partea creștinească. Dar vreau să vă spun că structurile partidului nu au fost implicate în acest referendum. Eu m-am implicat mergând cu familia la vot.
Dacă e să analizăm cauzele, și mie întrebare mi s-a părut neclară și asta e cauza pentru care ne-am confruntat cu prezența scăzută.
Nu cred că biserica are de suferit, cred că au fost alte cauze pentru care oamenii nu au venit la vot, poate vremea frumoasă, poate subiectul nu e de interes.
Nu cred că are ce căuta o analiză în partid referitoare la acest referendum”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday