Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism transmite într-un comunicat de presă că astăzi, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – „în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M”.

Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, „analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin”.

De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, „persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday