Informația a fost confirmată de Gabriela Firea, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD. Primarul General al Capitalei a specificat că a fost unanimitate la votul pentru Ecaterina Andronescu. Ulterior și premierul Dăncilă a confirmat propunerile.

,,Am cerut cuvântul și am spus punctul meu de vedere, că sunt de acord cu propunerea Ecaterinei Andronescu. Am adus aminte că noi am susținut-o, deși la acel moment domnul Dragnea nu a fost de acord. Mă bucur că propunerea organizației de București se materializează și îi doresc mult succes doamnei Andronescu. Am votat propunerea doamnei prim-ministru, o felicit și o voi susține, este important să avem un profesionist în funcție. Pentru doamna Andronescu a fost unaniminate și s-a validat propunerea. Pentru domnul Ciamba au fost două abțineri.”, a declarat Gabriela Firea.

Legat de propuneri, premierul Dăncilă a precizat că  ,,avem nevoie de oameni cu expertiză și experiență. Sunt două portofolii importante. Pentru că am vorbit de Ministerul Afacerilor Europene, România se află în grafic pentru pregătirea președinției. Orice declarație care neagă asta nu poate face decât rău României”.

Amintim că Valentin Popa a demisionat din funcție, în urma scandalului privind predarea limbii române în școlile minorităților naționale. De asemenea, Victor Negrescu a anunțat sâmbătă că demisionează din funcția de ministru al Afacerilor Europene.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday