Premierul Viorica Dăncilă a declarat că a trimis deja către președintele Iohannis propunerea. După demisia ministrului Nicolae Burnete, interimatul la minister a fost asigurat de vicepremierul Viorel Ștefan.

Are o carieră vastă, are foarte multe lucrări, a dovedit de-a lungul carierei, este dedicat în absorbția fondurilor europene”, a spus premierul.

Nicolae Hurduc este decanul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

Amintim că acum două luni, fostul ministru al Cercetării și Inovării, Nicoale Burnete, a demisionat, cu puțin timp înainte de o evaluare a activității miniștrilor. Atunci, Burnete a transmis că ,,demisia este irevocabilă și cel puțin la acest moment, nu va face subiectul unei conferințe de presă”. Nu a oferit detalii suplimentare cu privire la motivul demisiei.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday