Sute de persoane au protestat în Piaţa Victoriei din Capitală și la Cluj, după ce Liviu Dragnea a anunţat că nu renunţă la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi le-a cerut iertare românilor că nu a fost modificat mai repede Codul penal. Protestarii cer demisia Guvernului și oprirea modificării Codului Penal.

În jur de 200 de persoane au protestat vineri seară pe o ploaie torențială, în Piaţa Victoriei, împotriva Guvernului Dăncilă şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, după ce social-democraţii au hotărât să-l susţină pe liderul partidului în urma condamnării primite în dosarul “DGASPC Teleorman”.

Cei aflaţi în stradă scandează lozinci precum “Demisia, demisia!”, “PSD, ciuma roşie!”.

Zeci de clujeni au mărșăluit pe străzile orașului. Câțiva protestatari și-au instalat corturile în Piața Unirii, deciși să rămâmă în stradă până când Guvernul Dăncilă își anunță demisia.

Manifestanții cer demisia lui Liviu Dragnea şi a cabinetului Dăncilă. S-a scandat “Uniţi vom învinge”, “Demisia!”, “PCR egal PSD”

Joi, 21 iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Decizia nu este definitivă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday