Comunitatea #Corupția Ucide anunță că va participa mâine la mitingul de la Parlament, unde se va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă. Organizatorii anunță de la Parlament se va pleca în marș către Guvern.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi dezbătută și votată miercuri. Pentru căderea Guvernului sunt necesare 233 de voturi.

„La ora 12, vom fi prezenți la Parlament, în zona Parcului Izvor, după care vom pleca ( după ce aflăm rezultatul moțiunii) în marș către Guvern, Piața Victoriei fiind destinația finală.

Traseul este: Fântâni, Unirii, Universitate, Romană, Piața Victoriei.

După 600.000 de oameni în stradă în 2017 și alte zeci și sute de mii ieșiți anul acesta, dublul infractor dorește să „reînvie” fatidica OUG 13.

Ce vrea Dragnea acum: 
• Impunerea unui prag de 200.000 de euro și scăderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cât este în prezent, la 1 – 5 ani.

Codul penal va intra în dezbaterea comisiei speciale conduse de nimeni altul decât obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonanței de Urgență 13.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat joi, 21 iunie, în primă instanță, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday