Un protest împotriva Guvernului va fi organizat pe 10 august, în semn de susținere a diasporei. Locul de întâlnire este Piața Tricorului, începând cu ora 18:00.

Până acum, la evenimentul de astăzi de la Bacău, 1000 de persoane s-au declarat interesate să participe, conform datelor de pe pagina de Facebook.

„Susţinem România demnă şi românii sătui de ticăloşiile partidului ce a sufocat ţara în cei 29 de ani de la Revoluţie. Diaspora vine acasă şi protestează împotriva ciumei roşii! Vineri, 10 august, românii veniţi din străinătate se adună în Bucureşti, în Piaţa Victoriei şi spun stop corupţiei şi abuzurilor! Schimbările nu se fac pe facebook, trebuie să ieşim în stradă! Haideţi să susţinem diaspora şi în Bacău, vineri, 10 august 2018 cu un protest paşnic în Piaţa Tricolorului! Bacăul susţine diaspora! În toată ţara au loc proteste de solidaritate cu diaspora! Bacăului trebuie să-i pese! Adu-ţi steagul României şi vuvuzela, îmbracă-te în negru şi vino în Piaţa Tricolorului! Ne întâlnim cu toţii la orele 18.00!”