Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a înființat „Comandament Litoral 2018”, o structură care va avea scopul de a preveni și a combate practicile care dăunează vieții consumatorilor. 

Ariile de acoperire vor fi Mamaia (staţiunile  Mamaia şi Năvodari),­ Neptun (staţiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), ­ Costineşti (staţiunile Costineşti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August).

“Am considerat necesar si deosebit de util acest demers, pentru ca turistii litoralului romanesc – una dintre cele mai vizitate zone ale tarii, vara – sa se simta in siguranta  in privinta serviciilor care le sunt oferite. Vom fi permanent prezenti si atenti la felul in care agentii economici respecta consumatorul si legea si, cu atat mai mult, indemn consumatorii sa se bucure de frumusetile oferite de Litoralul Romanesc ”, a declarat Marius Pirvu, Presedintele Autoritatii Nationale a Protectiei Consumatorilor.

Comisarii care vor activa în cadrul structurii speciale pentru protecția consumatorilor “Comandament Litoral 2018” vor desfășura controale operative,activitati de informare si educare a consumatorilor, consilierea operatorilor economici,  vor prelua reclamații, astfel încat să se asigure că raportul comercial dintre agentul economic și consumator este unul corect, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. 

Pe llitoral vor acţiona 36 de comisari detaşaţi din alte zone ale ţării şi 12 comisari constănţeni atât pe timp de noapte, cât şi ziua. Preluarea reclamaţilor se va face pe un singur telefon: 0241.550.550.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday