Pe o piață a muncii în continuă schimbare din cauza pandemiei de coronavirus, un MBA poate constitui un avantaj. MBA este un acronim pentru Master of Business Administration, un program în urma căruia primești o diplomă în business management. O diplomă de MBA arată disponibilitatea de a investi timp și bani pentru dezvoltarea personală și poate fi interpretată de angajatori printr-un potențial mai bun de a ocupa o poziție cu un grad de responsabilitate crescută.

De ce este bine să investești în educație în perioadă de criză?

Pentru orice societate, educația a fost mereu văzută ca o piatră de temelie pentru o implicare activă în economie și acest lucru se aplică cu siguranță și în regiunea noastră. Dacă privești provocările prin care a trebuit să treacă regiunea noastră în timpul crizei economice și acum, în timpul actualei pandemii, oamenii s-au întreabat de fiecare dată, pe bună dreptate – cum o să supraviețuiască compania noastră? Ce trebuie să facem ca să ieșim mai puternici? Cum să devenim mai rezistenți la astfel de evenimente? Răspunsurile stau într-o gândire mai rapidă, mai inteligentă și mai eficientă. Educația este fundația, bază pentru toate aceste întrebări și răspunsuri. Întrebarea este ce tip de educație te poate ajuta să găsești aceste răspunsuri! Răspunsul este educația de tip Executive MBA.

Afacerile din întreaga lume au trebuit să schimbe ceva aproape instantaneu, din cauza pandemiei de coronavirus. Adaptarea implică o gândire modernă, flexibilă și un focus global, iar toate aceste lucruri sunt învățate în educația de tip MBA. De mai bine de 15 ani programul nostru MBA a integrat cunoștiințele specifice și modul de gândire referitor la managementul schimbării și depășirea rezistenței la schimbare. Studenții învață de la lectori foarte experimentați din toată Europa și cu experiența profesională în întreaga lume și aduc cunoștiințe învățate în companiile lor.

Executive MBA-ul  CITY College, Facultatea Internațională a Universității Sheffield este un program internațional cu adevărat inovativ, conceput pentru managerii și profesioniștii de astăzi, care simt că ar avea nevoie să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele pentru dezvoltarea profesională și personală durabilă. Programul funcționează în mai multe țări din sud-estul și estul Europei, precum și în regiunea Caucaz.

Programul Executive MBA  este acreditat și recunoscut de Asociația MBA-urilor (AMBA), AACSB și CMI (Chartered Management Institute).

Programul Executive MBA al City College va începe în noiembrie 2020, iar înscrierile au început și oferă plată flexibilă, ce poate fi eșalonată în cinci rate pe parcursul a trei ani calendaristici (4.400 de euro/an), astfel încât un manager să își poată achita taxele din salariu iar compania le poate eșalona pe trei ani fiscali.

Cei interesanți să afle mai multe informații pot contacta direct Country Managerul Universitatii, Dna Alina Toader pe email la alina.toader@citycollege.sheffield.eu

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday