Vrei să te tunzi, să te programezi la manichiură sau cosmetică și timpul tău e extrem de limitat? Descarcă aplicația Stailer și află ce saloane sunt disponibile în orașul tău, în data și intervalul orar dorit. În plus, poți filtra saloanele și în funcție de zonă, de prețuri sau de recomandările altor utilizatori, astfel încât tu să ai parte de servicii de calitate și de o experiență care să te mulțumească.

Aplicația Stailer este disponibilă în toate orașele reședință de județ din țară și pune la dispoziția utilizatorilor peste o mie de saloane partenere unde se pot programa doar prin câteva click-uri, la servicii precum coafat, tuns, vopsit, make-up, manichiură, cosmetică sau masaj, în funcție de agenda lor.

Peste 30 de mii de utilizatori sunt deja înscriși în platformă, ei fiind convinși de simplitatea și de viteza cu care poți face programări, de oferta vastă de saloane și de serviciile de calitate. În plus, pentru a ajuta utilizatorii care au nevoie de puțină inspirație, aplicația oferă și un catalog cu fotografii încărcate de stiliști și alți profesioniști în înfrumusețare.

Trăim în epoca vitezei și a digitalizării. Covid-19 a venit să accelereze aceste trenduri și utilizatorii doresc să acceseze servicii de încredere, recomandate de alți utilizatori, și să se programeze în funcție de agenda lor, prin câteva click-uri. Stailer a ajuns să fie una dintre cele mai descărcate aplicații de mobil din România, fiind în top la doar 3 luni de la lansare, ceea ce demonstrează utilitatea ei pentru publicul din România”, a precizat Andrei Ursachi, co-fondator si CEO Stailer.

Stailer este puntea perfectă între utilizatorul care dorește un serviciu de încredere și mii de saloane și stiliști din toată România. Dacă utilizatorul economisește timp și are parte de servicii de calitate alegând să acceseze aplicația Stailer, câștigul pentru saloanele partenere este numărul mare de programări, în 2021 acesta crescând de o sută de ori, unele saloane primind și 250 de programări suplimentare lunar.

Aplicația Stailer se poate descărca gratuit pe Android sau pe iOS. Se pot face programări și prin intermediul site-ului www.stailer.ro.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday