Denumit “WhatIsTheMatrix.com“, site-ul oferă detalii și capturi din al patrulea film al francizei “Matrix”, care se va numi Resurrections și va fi lansat pe 22 decembrie. 

Vizitatorii site-ului au de făcut o alegere care va determina ceea ce urmează să vadă. La intrarea pe site, aceștia au de ales între pastila roșie și pastila albastră, în funcție de care rulează două montaje diferite. 

În primul scenariu, un narator transmite următorul mesaj: “Îți amintești cum ai ajuns aici? Ți-ai pierdut capacitatea de a distinge între ce este real și ce este imaginar. Realitatea este aici și acum. Orice altceva este doar în mintea ta, care-ți joacă feste. Devine o problemă când fanteziile ne pun în pericol. Și vrem ca nimeni să nu fie rănit, nu-i așa?”

În cel de-al doilea scenariu, mesajul este: “Este momentul ca tu să ne arăți ce este real. Chiar acum, crezi că ne aflăm în prezent, dar nu ai putea fi mai departe de adevăr. Aceasta poate fi prima zi din restul vieții tale, dar dacă îți dorești asta, trebuie să lupți pentru acest lucru”.

În urmă cu două săptămâni, a avut loc un eveniment de prezentare a unor detalii din următorul film. Participanții la CinemaCon au transmis atunci că în imagini l-au putut vedea pe Keanu Reeves jucându-l pe Neo și pe Carrie-Anne Moss în rolul Trinity. Presa de specialitate a relatat că în noul film cei doi nu se cunosc și se întâlnesc într-o cafenea.

Sursă alternativă: CNN.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday