Platformele online ale New York Times, The Guardian, Financial Times, Le Monde, Spotify, Amazon, CNN, dar și unele site-uri oficiale precum cel a guvernului Marii Britanii, nu au funcționat marți după-amiază, timp de o oră. Pe lista ziarelor ale căror platforme nu au mai funcționat se află și The Independent, scrie BBC. Și platforma de socializare Reddit a fost afectată.

Site-urile au afișat mesajul: „Eroare 503, serviciul nu este disponibil”. Din primele informații, o posibilă cauză ar fi o problemă tehnică a Fastly, un furnizor de cloud computing. Fastly a anunțat că investighează dacă există probleme legate de rețeaua sa.

Aproape 21.000 de utilizatori ai Reddit au raportat probleme cu platforma de socializare, în timp ce peste 2.000 de utilizatori au raportat probleme la accesarea Amazon, potrivit site-ului de monitorizare Downdetector.com.

Surse alternative: BBC, Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday