Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a scris, într-o postare pe Facebook, că simte uneori nevoia să iasă în Piața Victoriei, pentru transparența cheltuirii banilor publici și pentru un cadrul legislativ coerent și clar.

Constat ca declaratia pe care am facut-o recent, referitor la romanii care protesteaza in Piata Victoriei si despre care spuneam ca sunt in strada fiindca unii ticalosi nu isi fac treaba sau nu si-o fac asa cum ar trebui, a trezit si interesul unui prezidentiabil, mai precis al domnului Liviu Plesoianu. Am citit opinia dumnealui si vreau sa ii raspund, cu atat mai mult cu cat, domnia sa se doreste Presedintele tarii, deci reprezentantul tuturor romanilor.

(…) Aş vrea să reiterez ceea ce am spus şi cu alte ocazii. Da, şi eu simt nevoia uneori să ies în Piaţă Victoriei şi va voi enumera două dintre nemulţumirile mele, implicit motivele pentru care aş face asta: 1) lipsa transparenţei în ceea ce înseamnă cheltuirea banului public şi în ceea ce ţine de procesul decizional; 2) lipsă unui cadru legislativ coerent şi clar, care să ne ajute să ne facem treabă fără blocaje, în mod transparent, rapid şi corect. 

Cetatenii care protesteaza in Piata Victoriei sunt romani. Adica tocmai oamenii carora va doriti sa le fiti Presedinte. In calitate de primul om al unui stat, asa cum vreti sa ajungeti, sarcina dumneavoastra este sa ii reprezentati echidistant si corect pe toti cetatenii respectivului stat. Mai mult, sa nu semanati ura si nici sa nu incurajati un comportament care sa duca la dezbinare.”, spune Negoiță. 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday