Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru “Comfort Plus”, în timp ce pentru varianta “Comfort”, comenzile vor fi deschise ulterior. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

Spring are patru locuri și cinci uși și are la bază modelul Renault K-ZE comercializat pe piața din China. Dispune de un motor electric de 45 CP, cuplat cu o baterie de 26,8 KWh. Conform Renault, are o autonomie de peste 200 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Beneficiază, în serie, de următoarele: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red. Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului Rabla Plus. 

Foto: Renault

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday