Înțelegem toate riscurile. Înțelegem că există riscuri. În acest moment, cel mai mare dușman al populației este panica în țara noastră. Și toate aceste informații nu fac decât să provoace panică și nu ne ajută. Dacă voi sau oricine aveți informații suplimentare despre șansele de 100% de invazie, spuneți”, le-a spus Volodimir Zelenski reporterilor.

Conform acestuia, avertismentele cu privire la un atac iminent al Rusiei asupra țării sale stârnesc ”panica” și a cerut dovezi ferme ale unei invazii planificate.

Declarațiile acestuia au avut loc după ce Statele Unite și mai multe țări aliate au avertizat asupra iminenței unui atac al Rusiei asupra Ucrainei și și-au îndemnat cetățenii să părăsească țara. Conform The Guardian, care citează surse diplomatice, Joe Biden i-ar fi informat pe liderii NATO în teleconferința de vineri seara că SUA cred că Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina. Potrivit Der Spiegel, CIA are informații că Rusia va ataca Ucraina pe 16 februarie.

Sursă: France24

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday