Trump poartă o ținută lejeră, fără cravată, și pare obosit. A mulțumit personalului medical al spitalului militar Walter Reed, în care este internat de vineri. „Lucrăm din greu pentru ca eu să mă întorc în forță. Vom învinge acest coronavirus.”

Despre prima doamnă, a precizat că se simte foarte bine și evoluția bolii este una bună, pentru că este mai tânără.

Ieri, medicul Sean Conley de la Casa Albă preciza despre președinte că „a făcut progrese substanțiale, față de momentul când a fost diagnosticat. Nu a mai avut febră de 24 de ore. Simptomele se reduc. Funcția cardiacă, a ficatului, a rinichilor, toate sunt bune. Președintele se poate plimba, poate merge singur. Îl monitorizăm foarte atent pentru posibile complicații și prescriem diverse tratamente”:

Liderul de la Casa Albă a declarat că își dorește foarte mult să reia acțiunile din campania electorală: „Vreau să o terminăm în forma în care am început-o”. Echipa sa a explicat că, pentru moment, acțiunile electorale vor fi continuate de vicepreședintele Pence și de Donald Jr. fiul cel mare. O purtătoare de cuvânt a precizat că luni va avea loc o întâlnire electorală virtuală.

Imagini cu președintele SUA lucrând din spitalul militar în care este internat de vineri

Surse alternative: BBC, CNN, Reuters.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday