Presa americană relatează că Kirshnik Khari Ball, în vârstă de 28 de ani, cunoscut după numele de scenă Takeoff, a fost împușcat în jurul orei locale 02:30 (ora 08:30 ora României). Din primele date, se afla la o petrecere privată într-un centru de divertisment (bowling, biliard) din Houston. Două alte persoane au fost împușcate și transportate ulterior la spital. Quavo, de asemenea membru al trupei Migos, se afla la același eveniment, dar nu a fost rănit. 

BBC scrie că în jur de 50 de persoane erau prezente când o persoană (încă neidentificată) a deschis focul, dar precizează că poliția a refuzat să confirme că Takeoff se numără printre victime. Totuși, revista Variety susține că are această confirmare de la polițiști. Takeoff a publicat anterior o poză pe contul său de Instagram de la petrecerea la care participa, iar hainele pe care le purta în poza de pe rețeaua de socializare erau asemănătoare cu cele ale victimei, imagini publicate pe internet de unii invitați la petrecere.

Departamentul de Poliție din Houston a transmis că va analiza înregistrările camerelor de luat vederi pentru a identifica atacatorul, descris deocamdată drept un bărbat de culoare, în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Migos sunt cunoscuți drept una dintre cele mai influente trupe muzicale ale actualei generații, “pionieri ai unul nou stil de rap”. Cei trei membri ai trupei, Takeoff, Quavo și Offset, au decis să se despartă la începutul acestui an. Unele dintre cele mai cunoscute melodii la nivel internațional ale Migos sunt “Bad and Boujee”, “Versace” și “Walk It Talk It”.

Surse: CBS News, Reuters, BBC 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday