Principalele declarații:

  • În discuțiile avut cu ministrul Sănătății și cei care se ocupă cu problema pandemiei, avem o problemă serioasă în București. Trebuie să discutăm cu autoritățile locale și DSP. În ansamblul măsurilor luate la nivel național, sperăm ca la nivelul Bucureștiului să fie luate măsuri în consecință.
  • În această după-amiază va avea loc ședința CNSU, de asemenea, avem o analiză la nivelul comitetului de specializate care analizează aspectele care determină decizii în vederea activității stațiunilor montane.
  • Guvernul interimar pe care-l conduc nu poate lua decizii care să modifice foarte mult prevederile din starea de alertă. În următoarea ședință de guvern vom adopta o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă, cu măsurile și prevederile prevăzute în perioada precedentă.

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă și-a dorit ca el să fie propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru în noul guvern. A răspuns: ”Nu eu stabilesc dacă voi face parte din guvernul următor. Eu îmi doresc să îmi fac treaba în continuare”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday