Premierul a susținut o scurtă declarație de presă în care a vorbit despre vaccinare, dar și despre deciziile de carantinare ca urmare a creșterii incidenței în București și Timișoara. Florin Cîțu a cerut „mai multă comunicare” între primarul Timișoarei și președintele Consiliului Județean și a precizat că din informațiile sale există 20 de mii de locuri libere pentru vaccinare în județul Timiș.

“Am cerut ca în zonele precum Timișoara, carantinate, și unde sunt locuri libere, să se permită vaccinarea celor din etapa trei. Este o nebunie să lași locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Cer mai multă atenție”, a declarat premierul.

Florin Cîțu a mai spus că în stoc vor exista mai multe vaccinuri decât se anticipa inițial: “Am anunțat că vom primi 2,6 milioane de vaccinuri în martie, inițial fiind vorba de 2,4 milioane”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday