Declarațiile premierului Viorica Dăncilă au fost făcute într-un interviu realizat de Antena 3. Vorbind despre respectivele protocoale, premierul a adăugat că ,,s-a discutat şi despre acest lucru, inclusiv despre cele șase milioane de telefoane ascultate, ceea ce este un lucru greu de crezut, dar din păcate este un lucru real în România. Am spus că îmi doresc ca să pornim de la un moment T 0, în care să nu mai existe aceste protocoale, oamenii să aibă încredere în justiţie, fiecare cetăţean, atunci când merge în faţa judecătorului, să ştie că îşi găseşte dreptatea. S-a discutat despre numeroasele dosare, care pe urmă au fost achitate, de oameni care efectiv au suferit fără a avea nicio vină”.

Viorica Dăncilă a mai spus că oficialii europeni sunt foarte bine informați despre situația din România. A declarat și că Justiţia trebuie să-şi facă datoria, ,,dar trebuiesc respectate drepturile fundamentale şi cred că acest lucru în România nu prea s-a respectat în ultima perioadă”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday