Șefului guvernului spune că așteaptă să vadă documentele oficiale privind retragerea miniștrilor USR PLUS din Guvern. ”Cred că răul cel mai mare pentru România a fost făcut când au ales să se asocieze cu AUR”, a afirmat premierul. Cîțu a mai precizat că va vedea care sunt pașii de urmat după ce va primi demisiile miniștrilor USR PLUS și pe cine va numi interimari. De asemenea, a dat asigurări ca va reuși să construiască o majoritate parlamentară, care să susțină guvernul, ”prin negocieri”.

Principalele declarații ale premierului Cîțu:

  • E normal când depui o moțiune alături de AUR să-ți depui demisia.
  • Nu am primit încă demisiile, nu am primit documentele. Cel mai rău lucru pentru România a fost alianța cu AUR.
  • Vom vedea care sunt pașii următori. Noi vrem să guvernăm România, este vorba de interesele românilor. Vrem să guvernăm într-o alianță de dreapta.
  • S-au comportat ca niște copii răsfățați. Trebuie să aprobăm legea consumatorilor vulnerabili, urgent, într-o săptămână. Suntem încă în pandemie.
  • Cum să lași țara fără guvern în pandemie, și să te aliezi cu AUR? Cei de la USR PLUS au legitimat în România un partid extremist. L-au legitimat și pe Dragnea.
  • Vom face o majoritate în Parlament prin negocieri. Cum am construit în jurul meu o echipă așa voi reuși și să fac o majoritate.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday