Alocăm șapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri județene și comunale care nu pot fi finanțate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse. România trebuie să treacă la etapa următoare, trebuie să avem drumuri asfaltate în toată țara!“, a anunțat Florin Cîțu, Premierul României, pe Facebook. 

Programul de șapte miliarde de lei, anunțat de premierul Cîțu, este unul separat de Planul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și alte programe guvernamentale. Toate investițiile aflate în derulare vor merge mai departe. Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani”, a mai precizat premierul.

De altfel, la începutul acestei săptămâni, Ministerul Dezvoltării a transmis primarilor că bugetul PNDL pentru acest an, de patru miliarde de lei, a fost epuizat. Ministrul Cseke Attila le-a cerut acestora să înghețe lucrările neacoperite sau să le deconteze din bugetul propriu, până la următoarea rectificare bugetară.

Sursa Foto: Kusmina Svetlana / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday