Update 3: În urma accidentului, 12 copii cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani și un adult (șoferul microbuzului) au fost transportați de urgență la UPU Ploiesti.

Update 2: “În accidentul rutier sunt implicate 18 persoane (2 adulți și 16 minori). În acest moment se află în evaluare medicală 8 minori și 1 adult. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, anunță pompierii.

Update 1: Raluca Vasiloaie, purtător de cuvânt al ISU Prahova, transmite că în microbuz se aflau 16 copii și doi adulții. Copiii au vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Patru dintre aceștia au fost răniți ușor și vor fi duși la spital.

Știrea inițială: 

Totodată, primele date arată că microbuzul a fost lovit frontal de autoturismul care a intrat pe contrasens. Potrivit IGSU, accidentul s-a produs pe DJ 101F. Autoritățile nu au oferit detalii clare despre victime.

Pentru gestionarea situației, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Astfel, la acest moment acționează o mașină de stingere, 10 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și 4 ambulanțe SAJ.

Știrea se actualizează pe măsură ce sunt disponibile noi informații oficiale

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday