Modelul standard este dotat cu o baterie performantă cu o singură punte, cu o capacitate de 79,2 kWh. Bateria Performance Plus cu două punți este disponibilă opțional. Porsche susține că acestea pot dezvolta o autonomie de până la 431, respectiv până la 484 de kilometri.

Viteza maximă a mașinii este de 230 km/h în ambele configurații, în timp ce capacitatea de încărcare este de până la 225 kW (baterie performantă) sau până la 270 kW (performanță baterie plus). Aceasta înseamnă că ambele baterii pot fi încărcate de la 5% la 80% în peste 22 de minute, iar că puterea pentru încă 100 de kilometri este realizată după doar cinci minute.

Bordul Taycan include atât un afișaj central de infotainment, cât și un afișaj opțional pentru pasagerul din față. În mod standard, Taycan vine cu un interior parțial din piele, precum și cu scaune cu reglare electrică. Mașina are două compartimente pentru bagaje: 84 de litri în față și până la 407 litri în spate. 

Porsche a livrat peste 20.000 de modele Taycan clienților din întreaga lume în 2020. În Norvegia, Taycan reprezintă în prezent 70% din toate modelele Porsche vândute.

Surse: Comunicat Porche

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday