Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că pe mai multe drumuri din județele Arad, Timiș, Hunedoara și Iași se circulă în condiții de carosabil umed. Au fost semnalate precipitații mixte, care favorizează depunerile de polei.

“Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată în permanență condițiilor de drum, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă și să utilizeze cu precădere frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând bruscarea comenzilor autovehiculului“, potrivit atenționării.

De altfel, meteorologii au emis o avertizare nowcasting Cod Galben de ploi și burniță, valabilă până la ora 23, pentru județele Timiș și Hunedoara.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday