Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada Autostrada A2 traficul rutier este intens. În zona lucrărilor se circulă în coloană cu viteză redusă de deplasare, informează polițiștii.

Pe unele tronsoane ale autostrăzii circulația se desfășoară restricționat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil. Astfel,  intre kilometrii 27 și  36, Cernica – Fundulea și  84+120 m – 91+750 m, Drajna Nouă, se desfășoară lucrări.

Totodată, Poliția informează că pe DN1, pe sensul de urcare Brașov – Ploiești, valorile de trafic sunt în creștere. Astfel, traficul rutier este intens pe sensul Ploiești către Brașov, de la km 134 la 129( Bușteni) coloană în mișcare( 35-40 km/h ), dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Posada și Comarnic, valorile de trafic sunt crescute și se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday