Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, pe DN 1 București-Brașov, pe sensul de coborâre, valorile de trafic sunt ridicate, astfel că s-a format coloană în mișcare de la limită cu județul Brașov până în stațiunea Bușteni. De asemenea, în orașul Comarnic, traficul este intens și se circulă în condiții de aglomerație pe sensul Brașov-Ploiești al DN1.

Polițiștii informează șoferii că pot folosi ruta alternativă la DN1, respectiv DN1A Brașov – Cheia – Ploiești.

Trafic îngreunat și pe centura Capitalei între Chitila și Mogoșoaia, județul Ilfov,  din cauza unui cablu de electricitate căzut pe partea carosabilă. S-a format coloană de autovehicule de aproximativ 4-5 kilometri.

Totodată, Poliția anunță trafic intens pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la kilometrul 90, în zona lucrărilor de reparații a carosabilului s-a format coloană de autovehicule pe aproximativ 1 km. Alte lucrări (cu trafic pe o singură bandă), la Kilometrii 29 și 79.

Recomandă conducătorilor auto următoarele rute alternative: pentru autostrada A2 București – Constanța: DN 2A Constanța – Hârșova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – București și A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – București.

Ministrul Transporturilor a declarat pentru Digi 24 că în perioada 15 iunie -15 septembrie toate lucrările de întreținere e A2 vor fi oprite.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday