Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:15), pe autostrada A2 București – Constanța pe tronsonul kilometric 193 – 212, dar și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, plouă torențial, existând pericol de acvaplanare. De asemenea, vizibilitatea este scăzută sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

De asemenea, Poliția Română a transmis că la kilometrul 60, pe sensul către București, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, a avut loc o tamponare în lanț în care au fost implicate șapte autovehicule. În urma coliziunii, nu sunt persoane rănite, iar autoturismele au fost scoase pe banda de urgență.

Traficul se desfășoară îngreunat, pe ambele benzi pe sensul către Capitală, valorile de trafic fiind ridicate în zonă. Se estimează reluarea normală a traficului în 30 de minute.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday