Parchetul General informează într-un comunicat privind stadiul cercetărilor în ,,dosarul evenimentelor ce au avut loc cu ocazia mitingului organizat în București, zona Piața Victoriei” că numărul plângerilor penale înregistrate a ajuns la 351.

,,Menționăm că, din motive organizatorice, pentru o bună desfășurare a cercetărilor, audierile se vor efectua în continuare atât la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, din Bulevardul Libertății nr. 12, sector 5, București, cât și la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, situat în strada George Georgescu, nr. 3, sector 4, București, în cauză fiind dispuse măsuri în vederea identificării persoanelor care au săvârșit acte de violență”, se mai precizează în documentul citat.

Amintim că peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au participat protestul din Piaţa Victoriei. Parchetul General a preluat ancheta de la Parchetul Militar București pentru că plângerile vizează și funcționari de rang înalt.

https://www.facebook.com/piccj.oficial/posts/1667649286691255

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday