În conformitate cu cadrul legal aplicabil, ANAF a actualizat pe portalul propriu listele persoanelor juridice care înregistrau obligații fiscale restante la 30.06.2022 și neachitate până la data de 31.07.2022.

Astfel, situația centralizată se prezintă după cum urmează:

  • lista contribuabililor mari cuprinde un număr de 93 contribuabili cu obligații fiscale restante în sumă de 5,5 miliarde de lei;
  • lista contribuabililor mijlocii cuprinde un număr de 1.644 contribuabili cu obligații fiscale restante în sumă de 12 miliarde de lei;
  • lista contribuabililor mici cuprinde un număr de 31.705 contribuabili cu obligații fiscale restante în cuantum de 64,4 miliarde de lei.

Totodată, menționăm că baza de date care găzduiește sistemul de administrare a creanțelor fiscale de la nivelul Administrației Sector 4 a Finanțelor Publice a întâmpinat probleme tehnice, motiv pentru care publicarea pe portalul www.anaf.ro a listei contribuabililor cu obligații fiscale restante la 30 iunie 2022 și neachitate la data de 31 iulie 2022, administrați de organul fiscal menționat, se va realiza la o dată ulterioară”, mai precizează ANAF.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday