Grupul de Comunicare Strategică anunță că 3.847 de medici, asistenți medicali, ambulanțieri și infirmieri au fost infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei. Totodată, de la începutul pandemiei s-au înregistrat 33 decese în rândul acestor cadre medicale.

Autoritățile precizează că acestora li se mai adaugă două mii de cazuri din rândul personalului din unitățile sanitare, alte categorii (ex TESA).

„Până în data de 27 octombrie 2020, un număr de 3.847 cadre din rândul personalului medical (medici, asistenți medicali, ambulanțieri și infirmieri) au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Au fost înregistrate și 33 decese în rândul aceluiași personal medical” se arată în comunicatul GCS.

Federația „Solidaritatea Sanitară” anunță că trei dintre decesele din rândul personalului medical au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

În doar 24 ore, din nefericire, trei colege au pierdut lupta cu Covid-19 după ce, la rândul lor, au îngrijit și salvat…

Publicată de Federația “Solidaritatea Sanitară” din România pe Marţi, 27 octombrie 2020

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday