Potrivit comunicatului transmis, Castelul Banffy din Bonțida va fi locul în care va începe “evenimentul – experiment” EC Special, pe 6 august. Până pe 15 august, nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele pentru cele 400 de evenimente.

“Concerte live cu artiști români și străini, performance, show-uri New Media sau AV sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunțate în perioada următoare”, transmit organizatorii, care spun că și-au propus să redea atmosfera obișnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului epidemiologic.

Astfel, începând cu 10 iunie, publicul va putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro. Pe data de 15 mai, organizatorii Electric Castle anunțau că au decis să amâne desfășurarea festivalului din acest an pentru 13-17 iulie 2022, urmând ca toate biletele achiziționate rămân valabile pentru noile date.

Ieri, și organizatorii Untold au stabilit că festivalul din acest an va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday