Update: Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca, a declarat într-o intervenție telefonică pentru Antena3 că două persoane au fost asistate medical la fața locului, una pentru atac de panică și cealaltă pentru arsuri la nivelul mâini. “În hală există două firme, una cu echipamente de încălzire și una de curierat. Incendiul este localizat, se manifestă pe o suprafață de 4000 mp, inclusiv la acoperiș“, a transmis reprezentanta ISU Bihor.

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) informează că s-a produs un incendiu la un depozit de echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare și gaze. Clădirea este situată pe Calea Borșului.

Salvatorii intervin cu șase echipaje de pompieri. ISU Bihor a anunțat că arde o suprafață de 4.000 de metri pătrați. Purtătorul de cuvânt Camelia Roșca a declarat la Antena 3: ”În hală, la momentul izbucnirii incendiului, se aflau angajați, care s-au autoevacuat. Spațiile sunt verificate de pompieri pentru a ne asigura că nu sunt persoane în interior”.

Sursa foto: DSU

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday