Porțiunea care ocolește Slatina (lotul doi din tronsonul doi al Drumului Expres Craiova – Pitești) are o lungime de 21,35 km. Alături de Centura Municipiului Balș (19 km), inaugurată în aprilie, Tronsonul 2 al Drumului Expres, care se întinde pe o lungime de 40 de km, este acum finalizat.

Împreună cu cei 18,5 dintre Piatra Olt și limita cu tronsonul 1 la vest de Balș inaugurați pe 21 aprilie, cei 21,35 de kilometri care ocolesc Slatina sunt primii kilometri de drum expres veritabil din România și sunt o gură de oxigen atât pentru șoferii aflați în tranzit care economisesc cel puțin o oră, cât mai ales pentru locuitorii celor două orașe“, a transmis Asociația Pro Infrastructură.

Tronsonul doi al Drumului Expres Craiova – Pitești traversează localitățile Balș, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina și Valea Mare. Conform noii legislații, limita de viteză pentru Drumul Expres este de 120 de km/h.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday