Poliția olandeză spune că omul a fost găsit în viață, în compartimentul roților din față ale unui avion de marfă, care a aterizat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, venind din Africa de Sud. Zborurile de la Johannesburg la Amsterdam durează aproximativ 11 ore, dar avionul a făcut și o escală, în Nairobi, Kenya, așa că nu se știe exact dacă bărbatul s-a ascuns în trenul de aterizare în Africa de Sud sau în Kenya.

Bărbatul a fost găsit în viață și a fost dus la spital în stare stabilă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției Militare Regale Olandeze pentru AFP. “Este remarcabil că bărbatul este încă în viață”, a mai adăugat, având în vedere durata zborului, temperaturile foarte mici și lipsa de oxigen de la altitudinile de peste 10 mii de metri, la care zboară avioanele.

Potrivit postului olandez NOS, temperatura corporală a bărbatului a fost stabilizată chiar pe aeroport, și, până la sosirea unei ambulanțe, acesta a putut răspunde unor întrebări de bază. 

Sursă: BBC

Sursă foto: Ahriam12 / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday