Departamentul de Stat american a confirmat că adjunctul secretarului de Stat pe probleme europene și eurasiatice, Wess Mitchell, va fi prezent luni (18 iunie) la București.

Wess Mitchell a declarat recent că “SUA sunt interesate de întărirea eforturilor de luptă împotriva corupției în Europa de Est și de combatere a dezinformării rusești, precum și de consolidare a societății civile în zonă”.

Comunicatul Departamentului de Stat al SUA:

Adjunctul secretarului de stat pe probleme europene și eurasitice, West Mitchell, va fi în Europa din 17 până în 22 iunie. Pe 18 iunie el se va afla la București, în România, pentru a se întâlni cu demnitari de rang înalt și cu analiști independenți pentru a discuta despre cooperarea regională în materie economică și de securitate. El va fi șeful delegației americane la cea de-a șasea rundă a Dialogului privind Parteneriatul Strategic SUA – România, despre care va vorbi la Universitatea din București.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday