Tranziția între diferite locații exterioare și interioare te poate deconecta de la mediul înconjurător, atunci când depinzi de ochelarii de vedere cu lentile fotocromice. Cu lentilele Sensity de la HOYA, poți experimenta confortul unei tranziții naturale a vederii, pentru ca tu să îți poți menține stilul de viață activ și bogat în experiențe.

Inovatoare pentru confortul tău

HOYA Vision Care, lider mondial al inovației în domeniul optometriei transformă gama Sensity într-o categorie puternică și unică de produse, adaptate pentru a răspunde preferințelor purtătorilor de ochelari.

Găsiți un centru de optică partener| HOYA Vision Care

Sensity 2

Lentilele Sensity 2 se închid rapid la culoare în aer liber și revin la starea inițială în interior, asigurând confort vizual în climate și anotimpuri diferite. Acum, Sensity oferă beneficii suplimentare, tehnologie îmbunătățită și caracteristici superioare, fiind totodată extrem de transparente la interior.

Sensity Fast

Lentilele Sensity Fast se adresează purtătorilor de ochelari cu un stil de viață activ care alternează frecvent între interior și exterior și care preferă lentilele fotocromice ce se adaptează mai rapid la condițiile de lumină în continuă schimbare. Acestea sunt capabile să ofere atât o protecție UV de 100%, cât și protecție față de lumina albastră, la care suntem expuși ori de câte ori folosim device-uri cu ecran digital.

Așadar, dacă ai un stil de viață activ, lentilele Sensity Fast vin în ajutorul tău pentru a-ți oferi confortul unei vederi clare și protejate de factorii dăunători pentru sănătatea ochiului.

Sensity Dark

Sunt lentile concepute pentru purtătorii de ochelari care petrec foarte mult timp în aer liber. Acestea se adaptează rapid, oferindu-le performanța de care au nevoie pe timpul activităților în exterior. Lentilele Sensity Dark se închid mai mult la culoare în aer liber sau chiar în spatele parbrizului, având capacitatea de a redeveni rapid pe deplin transparente în interior.

Așadar, fie că este vorba de ciclism, pescuit sau șofat, îți poți menține focusul și vederea clară fără a te confrunta cu disconfortul luminii prea puternice a soarelui.

Sensity Shine

Pentru cei care doresc un aspect aparte și modern, lentilele Sensity Shine combină tehnologia fotocromică cu un design exclusivist. Acestea au un grad de închidere mai ridicat în aer liber și oferă purtătorilor un aspect aparte datorită tratamentului oglindă care este mai intens în lumină, dar subtil, atunci când este în interior.

Așadar, dacă ții ca ochelarii tăi să fie un accesoriu care îți completează stilul, lentilele Sensity Shine îți pot aduce acel detaliu cool pe care îl vei purta cu plăcere.

Mai mult confort al vederii, mai multă claritate în viața de zi cu zi.

Alege întotdeauna varianta care ți se potrivește, dar mai ales, cea care îți ușurează viața prin rezolvarea unor probleme pe care probabil le-ai resimțit dintotdeauna.

Despre HOYA Vision Care

HOYA este lider mondial al inovației tehnologiei de optometrie, oferind de peste 60 de ani dispozitive de înaltă calitate care au făcut diferența prin inovație, în întreaga lume. Investind permanent în cercetare, compania japoneză a reușit să aducă în viața purtătorilor de ochelari soluții terapeutice pentru o vedere mai clară, oferindu-le astfel un plus de confort și stare de bine.

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii un număr cât mai mare de pacienți români.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday