Ivan Loncarevic, directorul executiv al companiei daneze QuantBioRes, a declarat pentru Reuters că tenismenul a cumpărat 80% din acțiuni în luna iunie 2020, fără a preciza pentru ce sumă de bani.

QuantBioRes are puncte de lucru în Danemarca, Slovenia și chiar Australia, și are 11 cercetători. Aceștia lucrează pentru dezvoltarea unui tratament pe bază de peptide, pe care vor să-l testeze în vară.

Novak Djokovic a fost în centrul unui conflict cu autoritățile australiene privind drepturile persoanelor care aleg să nu se vaccineze. Pe 4 ianuarie, liderul mondial a anunțat că va participa la Australian Open în baza unei scutiri medicale, întrucât organizatorii au cerut ca toți participanții să fie vaccinați. Sârbul chiar a fost inclus în tragerea la sorți a turneului, deși situația sa nu era clară.

În final, viza acestuia a fost anulată de două ori de către autorități, o dată la intervenția ministrului imigrației, iar pe 16 ianuarie a fost expulzat. Tenismenul a fost transformat într-un simbol al antivacciniștilor și al rezistenței față de măsurile epidemice, cu sau fără voia sa.

Sursa: Reuters.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday