Hotărârea de Guvern a fost adoptată la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Uurgență. Decizia a fost anunțată de premierul Cîțu, după ședința de astăzi. ”Vestea bună e că nunțile si botezurile pot să rămână deschise până la 2 noaptea”, a declarat șeful Executivului.

”Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2.00”, prevede hotărârea adoptată.

Nunțile și botezurile se pot organiza de la 1 iunie fără limită de persoane, doar dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva COVID-19, cu ambele doze. Altfel, regulile prevăd participarea a 50 de persoane în spații închise și a 70 de persoane în spații deschise.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday