Principalele declarații:

Mandatul meu se va concentra pe următoarele trei priorități: în primul rând, atragerea și utilizarea de fonduri europene pentru reforme și investiții în sănătate. În cadrul PNRR am propus investiții de 2,6 miliarde de euro în spitale. În al doilea rând, creșterea accesului la servicii medicale de bază. am prevăzut investiții de 330 de milioane de euro în asistența prespitacilească. În al treilea rând, reforma managementului spitalelor și al serviciilor de sănătate.

Avem nevoie de oameni pregătiți în funcții de conducere. Competența în funcții de conducere este o necesitate, nu un moft. Pentru asta vom continua concursurile la casele județene de asigurări de sănătate și Adrian Gheorghe, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, va avea sprijinul ca acest proces să fie unul de succes. La fel, vom organiza concursuri corecte pentru celelalte funcții de management în sistemul sanitar. Multe proiecte au început deja în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua fără ezitare.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday