Încasările s-au situat sub așteptările specialiștilor (75 milioane). Presa internațională scrie că “Eternals” este filmul cu cele mai slabe recenzii din istoria Marvel. Cu toate acestea, s-a clasat pe locul patru al filmelor cu cele mai bune încasări în primul weekend de la lansare, în pandemie. Performanțe mai bune au fost reușite de “Venom: Let there be carnage” (90 milioane de dolari), “Black Widow” (80,3 milioane),  “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (75,3 milioane). 

Ultimul film Marvel Marvel care a obținut un număr mai mic de încasări a fost “Ant-Man” (2015), care strângea 57,2 milioane de dolari la weekendul de debut din SUA. 

Criticii spun că diversitatea personajelor din “Eternals” nu a fost de ajuns pentru a depăși intriga supraîncărcată, însoțită de o dezvoltare limitată a caracterelor, fapt ce a contribuit la recenziile negative. La nivel global, “Eternals” a obținut 161,7 milioane de dolari în primul weekend de la lansare, al doilea film al Motion Picture Association cu cele mai mari încasări la nivel mondial, după “F9” (“Fast & Furious 9”). 

Filmul a fost lansat în majoritatea piețelor-cheie, precum Marea Britanie, Franța, Germania, Coreea de Sud și Australia. O dată de lansare nu a fost încă stabilită pentru China, una dintre mai importante box-office-uri internaționale.

Sursa: CNBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday