Departamentul de Poliție din New York informează că șoferul camionetei a lovit la întâmplare opt persoane, între care un biciclist și un ofițer de poliție, în șapte locații diferite din cartierul Bay Ridge, districtul Brooklyn. Două persoane sunt în stare critică, iar alte două au fost grav rănite. CNN scrie că incidentul a avut loc în jurul orei locale 10:49 (ora 17:49 ora României).

În urma sesizărilor, polițiștii au urmărit camioneta și au reușit să aresteze șoferul, în vârstă de 62 de ani, a cărui identitate nu a fost încă făcută publică. Comisarul Keechant Sewell a declarat că, “deocamdată, nu există dovezi clare care să confirme faptul că incidentul este un atentat terorist”. Presa din SUA scrie că în încercarea de a scăpa de autorități, șoferul camionetei a avariat două mașini de poliție care îl urmăreau.

De asemenea, geniștii au intervenit pentru a percheziționa camioneta. CNN mai informează că în interiorul vehicului polițiștii au găsit bunuri care sugerează că bărbatul locuia în mașină. 

Surse: CNN, CBS News

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday