Pentru suma de 275 de dolari, restaurantul trimite clienților acasă un pachet care conține un pui de aproximativ 1,5 kilograme umplut cu brioșă, foie gras și trufă neagră, cu instrucțiuni necesare pentru coacere. Clienții trebuie să plaseze comenzi cu cel puțin 48 de ore în avans și pot comanda, totodată, și vinuri sau cocktailuri. Marcate cu trei stele Michelin, rețetele Eleven Madison Park sunt create de maestrul bucătarul Daniel Humm. 

Clienții primesc, de asemenea, dovleac copt cu alge marine și unt brun, salată verde amară, cartofi gratinați cu parmezan și brânză gruyere, iar ca desert, o tartă de mere cu arțar și migdale. Pachetul include și granola pentru a doua zi dimineață.

Restaurantul intenționează să lanseze kituri speciale de gătit acasă și pentru mesele de sărbători, de Ziua Recunoștinței (26 noiembrie) și de Crăciun.

Din cei 275 de dolari încasați pentru fiecare cină vândută, Eleven Madison Park va oferi 10 mese gratuite newyorkezilor săraci, care întâmpină probleme în a-și asigura hrana zilnică.

Multe restaurante din New York au rămas închise, chiar dacă de la 1 octombrie li s-a permis să funcționeze la interior, dar numai la 25% din capacitate, considerând că sunt prea mari costurile de operare. Ieri au fost raportate numai în NY City 1.464 de noi infecții și 19 decese. În ultima săptămână media cazurilor zilnice a fost de 1.329, o creștere cu 29% față de media celor două săptămâni anterioare. De la începutul pandemiei, New York-ul a înregistrat 484.135 de cazuri și 32.935 de decese, potrivit datelor agregate de New York Times.

Sursa: BusinessInsider

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday