Butonul “Play Something” va apărea în mai multe locuri din aplicația Netflix, inclusiv sub profil în momentul conectării sau sub bara de navigare. Compania testează funcția de câteva luni, sub o varietate de nume (inclusiv “Shuffle Play”), dar astăzi marchează debutul său oficial la nivel mondial pentru toți utilizatorii. 

Netflix subliniază faptul că butonul “Play Something nu este un buton prin care se va difuza orice, la întâmplare. Funcția folosește preferințele deja existente pentru emisiuni și filme și va selecta producții similare. Butonul va afișa de la emisiuni și filme complet noi, seriale sau filme pe care utilizatorul le-a început deja, până la producțiile din lista “urmăriți mai târziu”.

Pentru început, funcția va fi disponibilă pe aplicația TV, dar Netflix intenționează să o introducă și pe dispozitivele mobile Android. 

Sursă: Netflix

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday