Plenul reunit al Parlamentului s-a întrunit în ședința comună pentru a fi citită moțiunea de cenzură depusă de USR-PLUS și AUR. Deputatul Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputaților, a încercat să prezideze ședința (în condițiile în care Ludovic Orban absentează), a luat microfonul și a refuzat să îi dea cuvântul șefei Senatului, Anca Dragu.

Deoarece nu a dorit să supună la vot propunerea USR-PLUS de a vota în plen pentru stabilirea calendarului de dezbatere și vot al moțiunii, Roman a fost tras din dreptul microfonului de alți parlamentari, iar unul dintre aceștia a aruncat cu o hârtie în Florin Roman. Deputatul PNL a părăsit ulterior sala.

După acest moment, propunerea USR PLUS de a fi stabilit calendarul de vot al moțiunii (implicit o dată la care să fie dezbătută și votată) a fost respinsă la vot de majoritatea parlamentarilor PSD și PNL.

Foto: Inquam/George Călin

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday