Grupul de Comunicare Strategică anunță rezultatele în urma recoltării probelor la Centrul de Recuperare Păstrăveni și la Centrul de Recuperare Reabilitate Sancta Maria din Neamț de către DSP.

Astfel, la Centrul de Recuperare Păstrăveni au fost recoltate 390 de probe în perioada 5- 7 mai 2020, în fiecare zi, de la personalul de îngrijire și rezidenții centrului. „Toate persoanele din acest centru sunt asimptomatice, iar conform rezultatelor 32 persoane din personalul de îngrijire și 18 rezidenți sunt pozitive.

„A început procesul de internare a personalului de îngrijire, rezidenții au rămas în Centru, având în vedere situația lor medicală. Se așteaptă rezultatele din 6 și 7 mai 2020 ale probelor recoltate.”, arată Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, la Centrul de Recuperare Reabilitare Sancta Maria, DSP Neamț a recoltat în datele de 6 și 7 mai 2020 probe de la cei 68 de salariați și 17 beneficiari ai centrului, iar conform rezultatelor, 6 salariați și 13 rezidenți au fost depistați pozitivi.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday