Ștafeta României, formată din David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu, a câștigat finala cu timpul de 3:18.84 minute. Pe locul doi s-a clasat Franța (3:20.29 min.), iar pe poziția a treia a terminat Lituania (3:20.41 min.).

Totodată, cu timpul său din prima sută de metri, de 47.07 s, David Popovici a stabilit un nou record al competiției”, anunță Federația Română de Natație.

Postarea integrală a Federației:

România este CAMPIOANĂ MONDIALĂ în proba de ștafetă 4×100 m liber masculin! Iar David Popovici a stabilit un nou record al competiției la 100 m!

Extraordinară performanță pentru natația românească la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. România a cucerit medalia de AUR în finala probei de ștafetă 4×100 m liber masculin!

În componența, David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu, ștafeta României a condus finala de la un capăt la altul și a cucerit medalia de AUR cu timpul de 3:18.84 min.

Totodată, cu timpul său din prima sută de metri, de 47.07 s, David Popovici a stabilit un nou record al competiției!!!

Pe locul doi s-a clasat Franța (3:20.29 min.), iar pe poziția a treia a terminat Lituania (3:20.41 min.)”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday