David Popovici a încheiat cu timpul de 47,13 secunde, dominând clar finala, în condițiile în care locul 2, ocupat de Jere Hribar (Croația), a terminat cursa cu două secunde în urmă (49,37).


În aceeași probă, Patrick Sebastian Dinu s-a clasat pe locul al cincilea, după ce a încheiat cele două lungimi de bazin cu timpul de 50.09 s.

Conform Federației de Natație, după succesul din noaptea trecută, David Popovici deține medaliile de aur în probele de 100 m și 200 m liber la Campionatul European de juniori, la Campionatul Mondial de juniori, la Campionatul European de seniori și Campionatul Mondial de seniori. Totodată, este deținătorul recordului mondial în proba de 100 m liber, cu timpul de 46.86 secunde, peformanță stabilită la Roma, la Europenele de seniori.

De asemenea, Bianca Costea a câștigat medalia de aur în proba de 50 m liber, cu timpul de 25,35 secunde.

În plus, Vlad Stancu a obținut medalia de bronz în proba de 1.500 m liber.Timpul său din finală a fost de 15:17.97 min. A fost a treia medalie pentru Vlad Stancu la Lima, după argintul de la 400 m liber și bronzul de la 800 m liber.

Foto: FRNPM

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday