UPDATE ora 19:35: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis oficial suspendarea activității restaurantelor și cafenelelor  la interior în municipiul Iași și comunele Popricani, Movileni, Scobinți și Valea Seacă. 

Totodată, școlile din municipiul Iași vor funcționa în regim online.

Hot 75 CJSU Iasi Adoptata

Hotararea CJSU Iasi Nr. 76 Din 04.11.2020

Anunțul a fost făcut de Primăria Municipiului Iași, prin pagina de Facebook. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) se reunește de la ora 17 și urmează să adopte aceste măsuri, cu aplicabilitate chiar de joi, 5 noiembrie.

Primăria Iași a mai precizat că mai achiziționa trei mii de tablete cu acces la internet, care să fie distribuite în școli.

„Ținând cont de creșterea explozivă a numărului de infectări cu noul coronavirus, de creșterea dramatică a numărului de decese și de pacienți internați la secțiile de Terapie Intensivă și în scopul protejării și susținerii sistemului medical, primarul Mihai Chirica ia în calcul ca începând de luni, 9 noiembrie 2020, să decidă sau să propună și alte măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19”, mai scrie Primăria Iași.

De ieri până astăzi, în județul Iași au fost identificate încă 363 de cazuri de coronavirus, iar numărul total a ajuns la 11662. Incidența la nivelul întregului județ este de 2,04.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday