Procurorul General din Thailanda a decis să nu îl pună sub acuzare pe Vorayuth Yoovidhya, astfel că mandatul de arestare a fost revocat. „Procuratura generală a decis achitarea domnului Vorayuth Yoovidhya pentru toate acuzațiile”, se arată într-o scrisoare citată de CNN. Comisarul național de poliție „nu a contestat decizia”.

Yoovidhya, în vârstă de 28 de ani, a accidentat un polițist care conducea o motocicletă, în Bangkok, în 2012. După accident, zeci de polițiști au percheziționat conacul în care acesta locuia, unde au găsit Ferrari negru grav avariat. Yoovidhya a recunoscut că el conducea mașina și că a lovit motocicleta, dar a susținut că i-a fost brusc tăiată calea de un biciclist.

Ulterior, acesta a fost acuzat de omor din culpă, conducere în stare de ebrietate și de faptul că a fugit de la locul incidentului. A fost eliberat din arest după ce a plătit o cauțiune de 16 mii de dolari.

Yoovidhya este membru al uneia dintre cele mai bogate familii din Thailanda. Bunicul său, Chaleo Yoovidhya, a lansat băutura Krathing Daeng cunoscută ca Red Bull, apoi a  încheiat un parteneriat cu austriacul Dietrich Mateschitz în 1987 și împreună au dezvoltat business-ul și au construit brandul internațional de băuturi.

Sursă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday